Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Seurauutisia Annilta ja Veijolta

Hei!

Uutta golfkesää kohti mennään päivä päivältä! Parhaillaan työn alla on tulevan golfkauden tapahtumien suunnittelu. Tapahtumat eivät synny itsestään, joten jos sinulla on pienikin mahdollisuus olla auttamassa tapahtumien ideoinnissa tai toteuttamisessa, olethan rohkeasti yhteydessä PuulaGolf:n toimistoon. Tapahtumakalenteri täydentyy sitä mukaan, kun saamme tapahtumille vastuuhenkilöitä.

Viimeisimmässä seurakirjeessämme kerrottiin seuratuomarikoulutuksesta la 6.5.2023: olethan ilmoittautunut mukaan? Koulutuksessa kerrataan niin entuudestaan tuttuja kuin uudistuneita golfsääntöjä ja koulutuksen päätteeksi on mahdollista suorittaa seuratuomaritesti.

Seuran vuosikokous pidetään loppukeväästä. Vuosikokouksessa valitaan uusia johtokunnan jäseniä. Myös kapteenin ja seuran puheenjohtajan paikat vapautuvat, joten rohkeasti ilmoittautumaan seuratoiminnan ja golfkulttuurin viestinviejäksi! Lisätietoa tehtävistä saa Annilta tai Veijolta. Yhteystiedot löytyvät PuulaGolf:n nettisivuilta. Voit myös vinkata meille, jos tiedät henkilön, joka saattaisi innostua vapaaehtoistehtävistä, mutta ei itse rohkene ottaa yhteyttä meihin. Vinkkaajalle on luvassa pieni mukava yllätys

Kentän paljastuminen kevätauringon lämmittäessä varmasti innostaa meitä kaikkia golfareita, mutta maltetaan vielä hetki nauttia talvisista harrastusmahdollisuuksista.

Aurinkoista kevättä!

Anni ja Veijo