Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Vastike- ja jäsenmaksut 2023

Muistattehan seuraavat:

    • osakkeen vastike pitää olla maksettu ennen kauden alkua (vastikelaskun eräpäivä oli jo 8.2). Pelioikeutta voi käyttää vasta kun vastike on kokonaan maksettu ja tieto näkyy osakkeen tiedoissa. Huomaathan, että NexGolfissa menee aina muutama arkipäivä ennen kuin maksu kuittaantuu ja näkyy osakkaan tiedoissa maksettuna, ethän siis jätä maksua vasta pelipäivää edeltävään iltaan.
    • syksyn 2022 yhtiökokouksessa päätettiin, että osakkaiden, jotka käyttävät itse pelioikeuttaan, tulee merkitä tieto NexGolfiin hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua. Asiasta tulee vielä selvä ohjeistus maalis-huhtikuussa Viikkotiedotteessa ja kotisivuilla.
    • syksyn 2022 yhtiökokouksessa päätettiin myös, että sähköisellä pelilipulla tai fyysisellä kortilla pelaavien sekä S-, P-, A- ja B-osakkeiden haltijoiden tulee ilmoittaa pelioikeuden käyttötapa ja käyttäjät kirjallisesti 1.5.2023 mennessä sähköpostilla toimistolle (toimisto@puulagolf.fi)
    • jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen kuin lähtee pelaamaan kauden ensimmäistä kierrosta. NexGolissa menee aina muutama arkipäivä ennen kuin maksu kuittaantuu ja näkyy jäsenen tiedoissa maksettuna.
    • hoidathan aina kaikki maksut ja pelioikeusilmoitukset hyvissä ajoissa kuntoon, niin silloin helpotat sekä toimiston että caddiemastereiden työtä ja nopeutat myös pelaamaan pääsyäsi