Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Osuuspankki Open

Kauden ensimmäinen pariscramble-kisa pelattiin sunnuntaina 28.5.2023 pilvipoutaisessa, mutta melko tuulisessa säässä. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja siitä tulikin paljon kehuja päivän mittaan. Lippujen sijoittelukin oli riittävän haastava. Kolmosväylän lipun paikka ja siihen asetettu erikoiskilpailu "lähimmäs lippua" aiheuttikin monelle päänvaivaa. Erikoiskilpailun voitti Jussi Savolainen (MGS) erinomaisella 3,21 m tuloksella.

Osanottajia oli yhteensä 26 paria, joka on näin toukokuussa todella hienosti. Kiitos vaan kaikille osallistujille! Suuret kiitokset myös Kangasniemen Osuuspankille palkinnoista!

Kilpailu saatiin vietyä läpi kohtuuajassa. Pääsääntöisesti pareilla meni noin 5,5 tuntia kahteen kierrokseen. Vauhtia yritettiin pitää, jotta kaikki pääsisivät maaliin ennen illaksi luvattuja sateita.

Kilpailun voitti joukkue nimeltä Palloilmaa, jossa pelasivat Anttoni Kerkkonen (MGS) ja Ilja Aalto (LPG). Toisen sijan nappasi joukkue VoiJo, jossa pelasivat Petri Tynkkynen (PuulaG) ja Jaakko Kosloff (PuulaG) ja kolmanneksi tuli joukkue Pälvet, jossa pelasivat isä ja poika; Juha (PuulaG) ja Mika Pälve (JG).

Seuraava kilpailu pelataan jo heti ensi sunnuntaina 4.6, jolloin on vuorossa Savon Golftiimi Tourin osakilpailu nro 2, jossa pelimuotona on taas pariscramble. Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona klo 15. Tervetuloa!