Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Sopimus- ja tilausehdot

Verkkokaupan Sopimus- ja tilausehdot voimassa 16.11.2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy PuulaGolf Oy, y-tunnus 1911533-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.puulagolf.fi verkkokaupan ostoskorin kautta.


Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron
• laskun loppusumman


Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteet lunastetaan pääsääntöisesti PuulaGolfin caddiemasterilta. Tuotteet voidaan toimittaa erikseen pyydettäessä postitse. Mahdolliset toimitus-/postituskulut lisätään tällöin hintaan.


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen, kun palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön.
Jäsenyys on voimassa niin kauan, kunnes sen itse päätät. Palvelutuotteita palauttaessa ota yhteyttä PuulaGolfiin sähköpostitse tai puhelimitse.

Ennen palautusta, ota yhteyttä
toimisto@puulagolf.fi tai 040-7317625

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautusosoite:

PuulaGolf Oy

Syvälahdentie 20

51200 Kangasniemi

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

PuulaGolf käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. PuulaGolf sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.