Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Etämaksutavat

PuulaGolfissa green fee maksun voit suorittaa usealla eri tavalla.

ePassi

Maksa hinnaston mukainen green fee ePassilla ennen lähtöä, joko suoraan sovelluksesta tai lähettämällä ePassiin kytketty puhelinnumerosi osoitteeseen caddiemaster@puulagolf.fi. Kirjoita viestiin nimesi, lähtöaikasi (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

Smartum /Eazybreak/Edenred

Maksa hinnaston mukainen green fee Smartumin / Eazybreakin / Edenredin mobiilipalvelussa ennen lähtöä ja lähetä osoitteeseen caddiemaster@puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa Smartum / Eazybreak / Edenred, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.

MobilePay

Maksa hinnaston mukainen green fee ennen lähtöä suoraan Mobilepaylla tai käyttämällä suorakoodia 39429. Kirjoita kommenttikenttään nimesi, lähtöaikasi (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi.


Pelilippu

Lähetä tieto pelilipusta osoitteeseen caddiemaster@puulagolf.fi ennen lähtöä. Kirjoita viestiin lipun tyyppi, pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi. Itse pelilipun voit laittaa kirjekuoreen ja pudottaa kuoren taukokatoksen postilaatikkoon.

Käteinen ja liikuntaseteli

Hinnaston mukaisen maksun käteisellä tai liikuntaseteleillä voi suorittaa taukokatoksen postilaatikkoon. Lisää maksu kirjekuoreen, kirjoita kuoreen pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi ja pudota kuori postilaatikkoon.

Yhteistyöseura

Lähetä osoitteeseen caddiemaster@puulagolf.fi seuraavat tiedot: maksutapa, palaajan nimi, millä yhteistyökentistä osakkuus on, lähtöaika (pvm ja klo), seurasi ja jäsennumerosi