Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Osakkeiden pelioikeuksien merkintä


Perustietoa pelioikeuksien merkinnästä.

YRITYSOSAKKAAT

Mikäli osake on yrityksen nimissä, pyydämme ilmoittamaan jokaiselle osakkeelle yhteyshenkilön. Osakkeiden käyttäminen ja käyttäjien ilmoittaminen helpottuu ja osake voidaan linkittää jatkossa suoraan yhteyshenkilön taakse.

Mikäli osake on yrityksen nimissä, ota yhteyttä toimisto@puulagolf.fi. Ilmoita viestissäsi, kuka toimii jatkossa tietyn osakkeen yhteyshenkilönä.

Yritysosakkeiden pelioikeuksien merkitsemiseen on tulossa oma ohjeistus maaliskuun aikana. Ohje toimitetaan meille toimitetulle yhteyshenkilölle, jos henkilö on tiedossa.

C-, P-, I- ja S-OSAKKEET, perusohje

1. Kirjaudu omaan profiiliisi osoitteessa www.puulagolf.fi.

2. Klikkaa "oma tili" selaimen yläkulmasta oman nimesi alta.

3. Omissa tiedoissa näkyy kohta "osakkeet", paina sitä.

4. Valitse pudotusvalikosta jokaisen pelioikeuden käyttötapa erikseen.

A) Pelioikeuden nimeäminen itselle tai toiselle:
Mikäli nimeät pelioikeuden itse jollekin henkilölle, voit lisätä henkilön järjestelmään itse. Sinun tulee tietää henkilön seura ja jäsennumero. Näin varmistetaan pelioikeuden nimeämisen oikealle henkilölle.

B) Digitaaliset peliliput: valitse digitaaliset peliliput pudotusvalikosta. Järjestelmä generoi sinulle automaattisesti 40 pelilippukoodia omaan profiiliisi. Voit käyttää lippukoodeja suoraan varausjärjestelmässä tai caddiemasterilla.

Jos sinulla on ongelmia pelioikeuksien valinnan tai nimeämisen kanssa, laita viestiä toimistoon. Kerro viestissäsi nimesi, osakkeeseei, kuka käyttää sitä ja miten. Jos pelioikeus nimetään toiselle, muista antaa tämän henkilön nimi, seura ja jäsennumero, niin saadaan asia kerralla kuntoon.

Osakastiedotusta varten toivoisimme, että osakkaat ilmoittaisivat meille oman sähköpostiosoitteensa, mikäli PuulaGolfin Viikkotiedotteet ja osakastiedotteet eivät ole tulleet läpi tai olet vastaanottanut vastikelaskun postitse vuonna 2024. Yritysosakkeista toivoisimme toimitettavan osakkeen hallinnoijan nimen, joka voi tehdä mm. näitä kyseisiä pelioikeusvalintoja tai vastaanottaa osakastiedotteita.

Mikäli osake on yrityksen nimissä, ota yhteyttä toimisto@puulagolf.fi. Ilmoita viestissäsi, kuka toimii jatkossa tietyn osakkeen yhteyshenkilönä.


Tarkempi ohje itse pelioikeuksien merkinnästä löytyy tästä linkistä:

Osakkeiden pelioikeuksien merkintä