Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Monikäyttöpelioikeudet 2024

Monikäyttöpelioikeudet ovat PuulaGolfissa käytössä S- ja I-osakkeissa.

MONIKÄYTTÖPELIOIKEUKSIEN KOODIEN AKTIVOINTI

Yhtiöjärjestyksemme mukaisesti esim. I- ja S-osakkeissa on mahdollista käyttää osakkeen pelioikeutta myös yrityksen tai yhteisön käytössä. Näihin on Wise rakentanut monikäyttöpelioikeuden, joka sisältää koodin/salasanan, joka on vain osakkeeseen merkityn omistajan omissa tiedoissa. Hän voi halutessaan antaa koodia yrityksensä / yhteisönsä käyttöön. Osakkeen omistaja voi myös halutessaan jättää koodin käyttämättä ja ottaa pelioikeuden vain omaan käyttöönsä tai ottaa digitaaliset peliliput.

Olemme tänään tehneet näitä monikäyttöpelioikeuksien koodeja aktiivisten (yhtiövastike maksettu) S- ja I-osakkeiden omistajien tietoihin.

Osa S-osakkeen omistajista olikin jo merkannut pelioikeuden käytettäväksi joko digitaalisina pelilippuina tai käyttävänsä sen itse. Heillä on omissa tiedoissaan nyt monta eri oikeutta, joista omistaja voi valita haluamansa, turha poistetaan toimiston toimesta.

Lisää koodeja generoidaan sitä mukaa kun monikäyttöpelioikeuksia aktivoidaan käyttöön eli kun esim. osakkeen yhtiövastike on maksettu.

Monikäyttöpelioikeuden koodi/salasana on löydettävissä osakkeelle merkityn omistajan omista asiakastiedoista kohdasta Oma tili / kulkuoikeudet (kts. alla oleva kuva).​​​​​​​ Alempaa löytyy myös ohjeet pelioikeuden aktivoimiseen sekä koodin löytämiseen.

S-osakkeiden monikäyttöpelioikeus on käytössä aina vain yksi kerrallaan / osake ja vapautuu aina kun koodeille merkitty kierrosaika (2 tuntia ja 10 min) on ylitetty.

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan, emmekä tällöin voi taata pelioikeuden käyttöä. Tällöin kyseessä on hinnaston mukainen greenfee-kierros.

Caddiemaster ei tiedä pelioikeuksien koodeja/salasanoja, mutta voi tarvittaessa avustaa varauksen tekemisessä koodin/salasanan avulla.

Huomioittehan, että monikäyttöpelioikeuden salasana ei generoidu automaattisesti pelioikeusaktivoinnin yhteydessä, vaan vaatii toimiston erillisen käsittelyn.

Monikäyttöpelioikeuksien ajanvarauksia emme vastaanota puhelimitse lainkaan vaan ne tulee tehdä itse apin kautta.

Monikäyttöpelioikeudella pelatessa tulee kaikki lähtöaikavaraukset tehdä aina ohjeiden mukaisesti, kyseessä olevan monikäyttöpelioikeuden koodilla/salasanalla.

On osakkeenomistajan/pelioikeuden hallinnoijan vastuulla tiedottaa ja ohjeistaa hallinnoimallansa pelioikeudella pelaavia käyttäjiä koodin/salasanan luovutuksen yhteydessä. Mikäli varattavassa lähtöajassa on tarkoitus käyttää monikäyttöpelioikeutta, on varaus tällöin aina tehtävä kyseisen pelioikeuden salasanalla.

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan. Tällöin on kyseessä on varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen normaali greenfee-kierros.

Pelioikeutta ei voi lisätä myöhemmin varaukselle, tai vasta pelaamaan ilmoittauduttaessa, vaan tällainen muutos vaatii aina varauksen peruutuksen ja uuden varauksen, jolloin pelioikeus saattaa esimerkiksi olla varattuna kyseiselle päivälle tai ennakkovarausmäärä täynnä.

Osakkeelle määritelty yhteyshenkilö voi luovuttaa salasanan haluamilleen henkilöille sekä muuttaa tarvittaessa salasanaa rajattomasti kauden aikana. Huom! Pelioikeus on käytössä aina 2 tuntia ja 10 minuuttia kerrallaan / osake.

OHJEET MONIKÄYTTÖPELIOIKEUDEN KÄYTTÄMISELLE

Monikäyttöpelioikeuden koodi/salasana on löydettävissä osakkeelle merkitys omistajan asiakastiedoista.

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan, emmekä tällöin voi taata pelioikeuden käyttöä. Alla ohje koodin löytämiseen.

Monikäyttöpelioikeuden salasana syötetään ennen ajanvarauksen aloittamista Wisegolf-sovelluksessa tai osoitteessa httsp://golfapp.wisenetwork.fi/

Omat tiedot --> Pelioikeudet/aktivoi pelioikeus salasanalla -> syötä salasana.

Salasanan syöttämisen jälkeen aktivoidut pelioikeudet näkyvät pelioikeuden nimellä omissa tiedoissa. Lähtöön varattavissa olevien pelioikeuksien määrä näkyy monikäyttöpelioikeuden nimen perässä. Mikäli pelioikeutta ei ole vapaana kyseiselle päivälle tai voimassa olevien maksimäärä on täynnä, järjestelmä ilmoittaa tästä. Hinta muuttuu varauksen mukana.