Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

ProShop

ProShopistamme löydät laadukkaita perustarvikkeita golfiin.

Keväästä 2017 alkaen PuulaGolfin ProShopista on vastannut mikkeliläinen Savon Golftiimi

Valikoimiin kuuluvat laadukkaat golfmerkit, ja järjestämme kesällä PuulaGolfissa mahdollisuuksien mukaan 1-2 mailademoa, joissa fittaamme sinulle juuri oikeanlaiset välineet. PuulaGolfin ProShopin valikoimasta löydät hanskat, pallot, päähineet, pientarvikkeet sekä pienen valikoiman tekstiilejä.

ProShopista saat perustarvikkeita.

Mailat (uudet ja käytetyt), tarvikkeet, tekstiilit, kengät ja logotuotteet löydät läpi vuoden Savon Golftiimin Areenan kaupasta Mikkelistä tai verkkokaupasta golftiimi.fi. Areenalla teemme mailafittaukset edustamiltamme merkeiltä, varaa aikasi tia@golftiimi.fi.

Areenalla on lisäksi sisäharjoittelukeskus, jossa on hyvät harjoitteluolosuhteet, kaksi golfsimulaattoria, opetuspalvelut ja mailahuolto. Kesällä mailademoja järjestetään PuulaGolfin lisäksi Annilan Golfkeskuksessa Ja Joroisten Kartanogolfissa. Demokalenteri löytyy kotisivuiltamme.

  • Mailat: Callaway, Mizuno, Ping, TaylosMadee ja Titleist
  • Kengät: Ecco, Footjoy ja Puma
  • Tekstiilit: Abacus, Catmandoo, Glenmuir, Footjoy, Puma ja Sutherland
  • Pallot: Callaway, TaylorMade ja Titleist
  • Kärryt: Clicgear, BagBoy ja BigMax. Sähkökärryt: Motocaddy

Mikäli shopista ei löydy haluamaasi tuotetta, se saattaa löytyä Savon Golftiimin Areenan kaupasta – aina kannattaa kysyä!

Tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa palvelee Tia Hovila, tia@golftiimi.fi, puh. 044 305 0265. Tuoreimmat uutiset löydät myös Facebookista