Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Ohjeet osakkaalle pelilippujen koodien käyttöön

1. Osakas löytää tiedot osakkuuteensa kuuluvista pelilipuista kirjautumalla sisään oman kentän kotisivuille sivuston oikeasta yläkulmasta.
Sisäänkirjautuneena sivuston oikeassa yläkulmassa lukee henkilön nimi. Klikataan nimeä ja valitaan alasvetovalikosta "omat tiedot".

2. Omista tiedoista löytyy kohta "omat kupongit", jonka takaa löytyy osakkuuden sisältämät peliliput.

3. Pelilippuja pystyy käyttämään valitsemalla "Omat kupongit" -sivulta kuponki/koodi, joka halutaan käyttää ajanvaraukseen.
Kopioidaan koodisarja hiiren oikealla näppäimellä ja liitetään se seuraavassa vaiheessa ajanvarauksen tietoihin. Koko koodinipun voi myös kopioida esim. wordiin ja tulostaa itselle mukaan esim. lompakkoon tai bägiin, josta se on aina saatavilla. Koodeista voi ottaa myös kuvan puhelimella.

4. Tämän jälkeen siirrytään varaamaan peliaikaa normaalisti ajanvarauksen kautta. Kun ajanvarauksesta on valittu haluttu lähtöaika ja klikattu "tee varaus", järjestelmä avaa sivun, jolla näkyy tilauksen yhteenveto ja voidaan valita maksutapa. ​​​​​​​Klikataan sivun alareunasta löytyvää painiketta:
→ "Käytä etukoodi tai lahjakortti"

5. Syötetään "omat kupongit"-sivulta kopioitu koodi avautuvaan ponnahdusikkunaan ja klikataan "ok". Näin varauksen hinta muuttuu nollaksi ja kyseinen koodi kirjautuu käytetyksi.
Suoritetaan varaus loppuun normaalisti.