Ajanvaraus

Kauppa

Jäseneksi

Ajankohtaista

Vieraspelaajalle

Pelilioikeuksien merkintä ja käyttö

PuulaGolfin osakkeiden merkinnän käyttöohje. Valintoja on kolme: käytän itse, annan toiselle tai otan digitaaliset peliliput.

Yhtiökokouksen päätöksen mukaan osakkeeseen kuuluu joko pelioikeus tai digitaaliset peliliput 40 x 9 reikää.

Valintavaihtoehtoja on kolme: käytän pelioikeuden itse, annan sen jollekulle toiselle tai otan digitaaliset peliliput, joita voit käyttää suoraan varausjärjestelmässä.

Tämä ohje toimii lähinnä perus C-osakkeen pelioikeuksien merkitsemiseen. Erikoisosakkeisiin (S,P,I, perhepeli- ja yritysA2/A3-osakkeisiin) on maaliskuun aikana tulossa oma ohjeistus. Ohje julkaistaan kotisivuilla ja toimitetaan kyseisten osakkeiden omistajille sähköpostitse, mikäli se on merkitty osakkeiden tietoihin.

Huom! Mallikuvat on tehnyt Hyvigolfin Hannu Hämäläinen.


Valitse sivuston oikeasta yläkulmasta oma tili

Oman tilin alla näkyvät omat osakkeet, henkilötiedot, laskut sekä varaustietoja. Tässä testiprofiilissa näkyy vain osakkeen kuvake. Klikkaa osakkeet kohtaa päästäksesi tarkistamaan omat osakkeesi.

Osakkeet näkyvät osakerekisterin mukaisen omistajan tai yritysosakkeissa osakkeelle ilmoitetun hallinnoijan profiilin takana.

Klikkaamalla kyseistä osaketta pääset eteenpäin.

Valitse pudotusvalikosta haluamasi valinta ja paina tallenna. Et voi enää muuttaa tallentamaasi valintaa.

Valitse Käytän pelioikeuden itselleni, jos osakkeen pelioikeutta käyttää vain yksi henkilö eli sinä.

Jos annat koko osakkeen pelioikeuden toiselle henkilölle, niin valitse kohta 2. Sinun tulee tietää henkilön seura ja jäsennumero.

Jos haluat digiliput, niin valitse kohta 4. Digitaaliset peliliput generoituvat välittömästi tallennuksen jälkeen omaan profiiliisi.

Osakaspelioikeus päivittyy myös välittömästi ja varausoikeudet tulevat voimaan.

Paperiset peliliput poistuivat käytöstä kaudelle 2024.

Peliliput löydät oman tilin kohdasta "Omat kupongit

Peliliput näkyvät koodeina joita voit käyttää suoraan varausjärjestelmässä. Vinkki: Jos annat / myyt pelilippujasi muille, niin merkitse antamiesi koodien kohdalle kyseisen henkilön nimi. Se helpottaa koodien seurantaa ja niiden valvontaa.

Valitsemalla maksutavaksi peliliput avautuu ja painamalla "käytä etukoodi tai lahjakortti", avautuu koodin syöttö näkymä

Näkymään syötetään koodi ja painetaan ok, jonka jälkeen varauksen hinta muuttuu nollaksi.

Painamalla "tee varaus" varaus vahvistuu ja pelilippu käytetään.

Omiin kuponkeihin tulee näkymään yliviivattu koodi, jonka avulla tiedät, että koodi on käytetty.

Muistutuksena vielä, että jos osakas myy digitaalisesta pelilipustaaan koodeja muille, on niiden seuranta ja valvonta vain osakkeen omistajan omalla vastuulla, ei henkilökunnan.